Paintball

Paintball je dinamičan sport namijenjen  igračima bez obzira na spol i dob. Nastao je 80-ih godina u SAD-u gdje se njime bavi više od pola milijuna igrača. Ovo je izvrsna aktivnost za stvaranje kondicije, razvoj timskog duha i izbacivanje stresa. Igra se u prirodi ili na terenu s preprekama, najčešće s dva tima (ali može i više) koji moraju ostvariti različite zadatke (osvajanje zastave, obrana područja…) Osnovni rekvizit je marker (“puška”) koja uz pomoć stlačenog zraka izbacuje kuglice s bojom kojima se označavaju protivnici i tako izbacuju iz igre. Pri tome se koristi zaštitna oprema kako bi se onemogućile ozljede. Za pobjedu su bitni timski rad, taktičko razmišljanje, koordinacija pokreta, vještina gađanja, odlučnost… Iako se bazira  na ratnim vještinama ovo je prvenstveno igra, dobra zabava i atraktivan sport!

[ PAINTBALL ZA DJECU ]

Ova usluga je namijenjena djeci od 8-12g. Koristi se marker u obliku “shootguna” snage opruge 0,5″ s dometom do 30m, zaštitne kacige s vizirom i pelerine koje služe zaz zaštitu odjeće od boje. Posjedujemo opremu za istovremenu igru do 15 -tero djece na terenu.

CIJENA: 50kn/djetetu (uključeno 100 metaka), moguće dokupiti dodatne metke

[ PAINTBALL ZA ODRASLE ]

Ovo usluga je namijenjena svima iznad 12 godina. Posjedujemo 15 markera Tippman Rentalf12 i 10 markera Tippman bravo 2 (replika M16) te svu potrebnu zaštitnu opremu (kacige s vizirom, prsluke, kombinezone). 

CIJENA: 100kn/igraču (uključeno 200 metaka), moguće dokupiti dodatne metke

Noćni paintball

Osjetite poseban doživljaj napete igre u uvjetima ograničene vidljivosti. Vid, sluh i instikt su neophodni za pobjedu u noćnom paintballu. Izbjegavajte svjetla reflektora dok se prikradate neprijatelju, skrivajte se u dubokim sjenama, vodite računa da vam je svjetlo za leđima i iskoristite efekt iznenađenja.

DJEČJE IGRE

Organiziramo sportske igre za djecu, tijekom boravka na našem izletištu, koje razvijaju natjecateljski duh, timsku suradnju i nadasve pružaju dobru zabavu djeci: potezanje konopa, trka u vrečama, ljudski stolni nogomet… Neka vaše djete doživi igru na način kako ste se vi igrali u mladosti.

SPORTSKE AKTIVNOSTI

Tijeko boravka na našem izletištu iskoristite naše sportske terene  pa se s prijateljima ogledajte i u nogometu, odbojci na pijesku, streličarstvi i tenis-nogometu (double)

BORAVAK U PRIRODI

Na samo 15 minuta vožnje od grada imate priliku uživati u svježem zraku i šetnji po šumi i oko jezerca. Djecu će oduševiti zoo vrt s domaćim životinjama i jahanje na poniju. A kad ste već u prirodi…nije li to pravi trenutak i da se nešto ispeče na roštilju ili dobro provede s prijateljima?

PAKETI KOJE NUDIMO

[ DJEČJI ROĐENDANI ]

Ovaj paket uključuje 2-satni ili 3-satni program koji se sastoji od dječjeg paintballa i organiziranih sportskih igara za djecu (potezanje konopa, trka u vrećama, ljudski stolni tenis), posjeta zoo vrtu s domaćim životinjama… Za to vrijeme roditelji mogu koristiti sportske terene ili se zabaviti roštiljem.

CIJENA ZA 2 SATA: 60 kn/djetetu (uključeno 100 metaka)

CIJENA ZA 3 SATA: 70 kn/djetetu (uključeno 100 metaka)

[ RADNI DANI ILI GRUPNI POPUST ]

Odrasli igrači imaju, za korištenje terena radnim danom (pon – pet) popust 20% iskoristivo u dodatnim metcima. 

Grupe od 10 i više ljudi imaju popust od 20% iskoristivo u dodatnim metcima i vikendom.

CIJENA: 100 kn/igraču (uključeno 240 metaka), moguće dokupiti dodatne metke

[ TEAM BUILDING ]

Paintball je izuzetno pogodna aktivnost za razvijanje timskog duha i suradnje i zato ga u tu svrhu koriste mnoge organizacije.Za paket team buildinga potrebna je prijava minimalno 10 igrača. Omogućavamo cjelodnevni boravak na izletištu, uz korištenje sportskih terena i roštilja te opcionalnih dodatnih usluga po dogovoru.

CIJENA: 100 kn/igraču (uključeno 200 metaka), moguće dokupiti dodatne metke

[ KONTAKT PODACI ]

PAINTBALL KLUB BUNKER
Glivne bb, Gornja Vrba, 35208
+385 091/576-8727
[email protected]

[ RADNO VRIJEME ]

SVI DANI U TJEDNU – PREMA DOGOVORU

POČETNA          O KLUBU          TEREN          OPREMA         PAKETI & USLUGE          BLOG          KONTAKT

© 2021 Bunker Paintball | Sva prava pridržana. | Impressum & Politika privatnosti | Dizajn – Princeps j.d.o.